top of page
IMG_0407.JPG

Broşură MM Cuisine cu reţete Non-Vegane

Autor:Alexandra Georgescu

"Broşura conţine peste 45 de reţete non vegane din bucătăria internaţională,aşa cum i-a plăcut Alexandrei să le interpreteze şi să ni le redea sub propria ei măiestrie."

Dimineata salad.jpg

Energia se cunoaște de dimineață

În această subdivizie vrem a-ți prezenta o serie de rețete care să te inspire și să îți ofere energie pe întregul parcurs al zile!Simplitatea este ingredientul de bază.

Proteine Oh Salad.jpg

Ce poți mânca la prânz ?

Masa de prânz reprezintă    continuitatea energetică a zilei,fie că ești la birou sau acasă.Ideal este să oferi organismului o proporție echilibrată de proteine ,glucide și grăsimi,aici vei găsi câteva exemple.

IMG_0347.JPG

Broşură MM Cuisine cu reţete Vegane

Autor:Sorina Bascoveanu

"Broşura conţine pe lângă magia Inei din bucătărie,40+1 de reţete vegane cu poze pentru principalele momente ale zilei,ingrediente şi mod de preparare."

salata.jpg

Dar cu cina cum rămâne?

Ea rămâne și este foarte important a nu se sări peste de frica ”că se pune”,putem să eliminăm de pe acum acest mit și să ne hrănim în continuare corpul cu nutrienții atât de necesari,având o atenție sporită pe cantitate.

tarta.jpg

Desertul nostru cel de toate zilele.

Măcar odată pe zi și nu neapărat seara,nu îți refuza niciodată un dulce,atunci când simți nevoia să îi oferi organismului o plăcere imediată,copilul din tine îți va mulțumi mereu.   

musclemaker cuisine.png
bottom of page