top of page
Image by Sigmund

Ofertă Corporate

Orange Handrail

Există numeroase studii care să confirme beneficiile pauzelor active la locul de muncă şi ale exerciţiilor cu un personal pregătit în funcţie de cerinţele fiecărui angajat. Din acest motiv ne-am gândit să vă venim în întâmpinare cu o ofertă personalizată, de care să beneficieze întreaga dumneavoastră companie. Pentru a deveni client business, nu trebuie decât să completaţi formularul de mai jos şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili următorii paşi.

Solicită un program pentru întreg personalul tău!

Descoperă serviciile noastre complete. 

Image by Content Pixie

Orar Clase Online

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17
Best MM Way.JPG

Muscle Maker Way -12 şedinţe

Acces 12 ședințe la toate disciplinele Online.Acces la Grupul Privat Muscle Maker VIP.Acces Gratuit la Workshopurile(RSVP) trimestriale.MM Society Card cu reduceri la +20 de companii partenere.....vezi mai mult!

Best shape up.JPG

Muscle Maker Shape Up-8 şedinţe

Acces 8 ședințe la toate disciplinele Online.Acces la Grupul Privat Muscle Maker VIP.Acces Gratuit la Workshopurile(RSVP) trimestriale.MM Society Card cu reduceri la +20 de companii partenere.....vezi mai mult!

Best kick off.JPG

Muscle Maker Kick-Off -4 şedinţe

Acces 8 ședințe la toate disciplinele Online.Acces la Grupul Privat Muscle Maker VIP.Acces Gratuit la Workshopurile(RSVP) trimestriale.MM Society Card cu reduceri la +20 de companii partenere....vezi mai mult!.

bottom of page