top of page

Termeni și Condiții

Site-ul www.muscle-maker.ro este deținut și administrat de societatea Muscle Maker Society SRL, având următoarele date de identificare: CUI:43424719, Nr. Reg. Comerțului J40/16912/2020, cu sediul social la adresa: Bucureşti Sectorul 3, Str. VÂNTULUI, Nr. 4-6, Bloc 1, Scara 2, Etaj 5, Apartament 104. Telefon: 0725049991, email:musclemaker@europe.com

Termeni și condiții vor reglementa utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, care poate fi găsit la www.muscle-maker.ro.Nu veţi folosi acest site web în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează.

Citiți cu atenție acești Termeni și Condiții.Prin accesarea și utilizarea website-ului se consideră că ați citit,ați înțeles și ați fost de acord cu Termenii și Condițiile.

Prin utilizarea website-ului înseamnă că sunteți de acord cu Termenii şi Condiţiile

 

 

www.muscle-maker.ro este o platformă dedicată antrenamentelor online,vânzării de produse,organizării de evenimente și competiții,de bootcamp(MM In Motion),de oferire de servicii prin diferiți colaboratori,parteneri, care oferă posibilitatea exercițiilor fitness adaptate fiecărui utilizator precum și ghidurile și videoclipurile instructive ale antrenorilor și instructorilor noștri.

 

Definiții și termeni

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul www.muscle-maker.ro

Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Muscle Maker Society SRL (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Muscle Maker Society SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de email sau nickname și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea comenzii sau vizualizarea programelor comandate online. Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Cumpărător – poate fi orice persoană fizică de peste 16 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.

Servicii/Produs – reprezintă orice produs sau serviciu pe Site, inclusiv serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului, în acest caz, program de fitness și aerobic – online pe website-ul www.muscle-maker.ro.

Conținut – reprezintă:

– toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;

– informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;

– date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

 

DREPTURI DE AUTOR
Întregul conținut al site-ului www.muscle-maker.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Muscle Maker Society SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.Folosirea fără acordul Muscle Maker Society SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la site
www.muscle-maker.ro  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Muscle Maker Society SRL fără acordul scris prealabil al acesteia.


Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane userul și parola dvs de acces la programele online comercializate prin intermediul site-ului.

bottom of page