top of page
Motel-Darina-Ungheni-Exterior.jpg
Sky

MM Bootcamp 2024 -Ungheni, Mureş

Society.jpeg

Intenţionăm ca în perioada 19 august - 25 august să organizăm una din cele mai frumoase tabere pentru copilul tău. Vă oferim 10 locuri spaţioase de cazare într-o locaţie inedită, departe de larma oraşului. Complexul turistic Darina unde veţi găsi 2 hoteluri cu dotări de 3 stele s-a oferit să ne fie gazdă. Acesta este situat în judeţul Mureş, localitatea Ungheni, pe Drumul European E60, la doar 1 km de Aeroportul Transilvania şi 10 minute de muncipiul Târgul Mureş. Aici vom putea beneficia de un restaurant non stop, 4 săli de evenimente, terase şi foişoare, spaţii de joacă pentru copii, piscină exterioară, terenuri sintetice de fotbal şi tenis de câmp, Tir Parking cu facilităţi pentru şoferii de cursă lungă. Tabăra va include transport cu autocarul, (56 de locuri) 3 mese pe zi şi supravegherea grupului format (până la 40 de copii) de către un personal calificat alcătuit din 10 oameni.

Inflatables Area
93085789.jpg

COPIII VOR PUTEA PARTICIPA LA ACTIVITĂŢI EDUCAŢIONALE, DE DEZVOLTARE, CONCURSURI SPORTIVE CU PREMII ŞI VOR AVEA PARTE DE MULTĂ, MULTĂ DISTRACŢIE!!!

Image by Ian Baldwin

PENTRU A NU RATA NICI UN MOMENT IMPORTANT, ÎŢI VOM PUNE LA DISPOZIŢIE FILMĂRI/FOTOGRAFII PROFESIONALE, CÂT ŞI FILMĂRI DIN DRONĂ LA REZOLUŢII 4K 

Parisian Pavement
1etzHrng2rVPgPz2otSnqKdxRNC24XCB6Daz6msE.jpeg

TRANSILVANIA MOTOR RING

sighisoara.jpg

CE VOM VIZITA PE TOATĂ PERIOADA ŞEDERII....

ORAŞUL CETATE/SIGHIŞOARA

1.Castelul-Bethlen-Haller-min.jpg

CASTELUL BETHLEN HALLER - CETATEA DE BALTĂ

Image by javs lopez
107.Gr_dina_Zoologic_din_T_rgu_Mure_1.jpg

ZOO TÂRGU MUREŞ

img_2397.jpg

MĂNĂSTIREA RECEA

Image by Ben Wicks

PREŢUL TOTAL ESTE DE 1000 RON/COPIL(TVA INCLUS) 

bottom of page