top of page

Politica de returnare a banilor

Dacă în 30 de zile de la livrarea antrenamentelor și serviciilor digitale clientul, persoană fizică , nu este mulțumită de rezultatele obținute , poate solicita returnarea banilor, motivele acestuia trebuie să fie întemeiate și justificate privind eficiența antrenamentelor și serviciilor. Clientul nu poate face abuz de acest drept făcând apel la politica de returnare a banilor fără a face dovada celor solicitate spre soluționare. Returnarea banilor se face fără eventualele costuri de livrare (în cazul în care plata se face ramburs). După această perioadă clientul nu mai poate solicita returnarea banilor.

Returnarea banilor se face numai după furnizarea datelor necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, cont utilizator, adresă de email și/sau alte informații). În cazul nu furnizați datele solicitate, nu vom putea returna banii.

Toate solicitările de acest gen se fac pe datele de contact prezente pe acest website (email  / telefon).

Odată cu returnarea banilor, clientul nu va mai avea acces și niciun drept de folosire a materialelor/informațiilor prezente pe website-ul www.muscle-maker.ro

Pentru returnarea banilor, Clientul primește banii aferenți produselor returnate în interval de 14 zile calendaristice de la data la care Muscle Maker Society SRL este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a cere returnarea banilor.

bottom of page