top of page

Politica de confidențialitate

Informații personale
Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de către dvs. se face prin completarea formularului de înscriere de pe site. În lipsa completării acestui formular site-ul www.muscle-maker.ro nu stochează sau prelucrează datele dvs.

Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Muscle Maker Society SRL pentru a va contacta înapoi, prin e-mail, poștă sau telefonic.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale.Muscle Maker Society SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri/informare dintre client/vizitator și Muscle Maker Society SRL.
 

Muscle Maker Society SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea nr. 129/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date și în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa de email musclemaker@europe.com, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 129/2018 și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Muscle Maker Society SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 129/2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 34/2014 privind privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

 

Securitatea datelor personale și a informațiilor:
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Muscle Maker Society SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de înscriere sunt necesare pentru a vă răspunde solicitărilor.

Societatea garantează confidențialitatea tuturor informațiilor. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul www.muscle-maker.ro ele fiind accesate numai de către personalul autorizat al Muscle Maker Society SRL prin rețeaua internă. Site-ul www.muscle-maker.ro folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul societății. În cazul pierderii de informații cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ului www.muscle-maker.ro care nu-și asumă nici o responsabilitate.

bottom of page